Az ingatlan Siófok belvárosában található. Szomszédságában jó bevásárlási lehetőség, élelmiszer üzletek és éttermek vannak.
Könnyen elérhetők gyalog is a centrumban lévő egyéb üzletek, a posta, a pályaudvar, az utazási irodák, a pénzváltók, a diszkók, stb. A parttól való távolsága is kedvező kb. 500 m, a tó kb. 8-10 perc kényelmes séta alatt elérhető.

A ház új építésű, benne több kétágyas szobával, minden szobához külön zuhanyzó/wc és terasz tartozik. A szobák igény szerint pótággyal bővíthetők (gyermekeknek).

A vendégek rendelkezésére áll további egy közös helyiség: egy felszerelt konyhával/tűzhely hűtőszekrények, kávéfőzők, stb. - tv készülék természetesen német és angol nyelvű programokkal - esetleges főzési igény, étkezés, társalgás céljából.
A kétágyas szobákon kívül van egy 4 személyes apartman, mini konyhával, zuhanyzó / wc-vel, terasszal, tv-vel. Az apartman 2 gyermekes családok részére ideális.

Az udvar térbukolattal ellátott, parkosított, kellemes környezetet nyújt a vendégek részére. Grillezésre, kisebb bográcsparti számára a lehetőség biztosított.

A gépkocsik zárt udvarban biztonságosan parkolhatnak.

Áraink 1 heti foglalás esetén ill. attól hosszabb időre érvényesek, rövidebbre egyeztetés szerint. A szobák elfoglalása 14 órától, elhagyása 10 óráig lehetséges. Háziállat nem hozható!

Kulturált viselkedésű, pihenni vágyó vendégek jelentkezését várjuk. A házban csak a bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak.

Megértésüket köszönjük!

2 személyes szobák

Május-Szeptember 8500 Ft/szoba 30,- € /szoba
Pótágy 2500 Ft/nap 10,- € / nap

4 személyes apartman

Május-Szeptember 15-17000 Ft/app. 50-60,- €/app.

Várjuk Önt és családját, barátait, ismerőseit, látogassanak el hozzánk, legyenek a vendégeink!

Veiger Család

Cím:
8600 Siófok,
Dózsa Gy. u. 15.

Tel.:
+36 84 318 674
+36 30 353 8325

E-mail:
veigerjozsefne@freemail.hu veigerr@freemail.hu

 

Karosszéria javítás és autófényezés